2017-03-29 07:00:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A fontos dolgokat délelőttre időzítse

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nehezen boldogul mindennapi kötelességeivel, és jobb, ha nem nyúl befektetésekhez, vagy más fontos tervekhez. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy a szavaknak kevésbé higgyen, mint a tetteknek – néhányan sokat ígérnek ugyan, de adósok maradnak a valós segítséggel…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll délután. Sok minden sikerül majd önnek. Igen jól érzi magát a bőrében, ami annak is köszönhető, hogy a pénzügyeit sikerül jó irányba terelgetnie. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy egy hobbijára végre kicsit többet költhessen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Csábító ajánlatokat kap, hogyan fektethetné be a pénzét maximális nyereséggel. Gondolkodjon el ezen, de hallgasson meg még egy második véleményt is a dologról. Az otthonában felfordulásra számíthat - ha egyébként is lakásfelújítást tervez, akkor ez nem olyan rossz hír, egyébként viszont legyen óvatosan az elektromos tárgyakkal!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem csak hivatásában, de magánéletében sem ez lesz a legjobb napja. Kapcsolati problémáit csak nehezen tudja megoldani. Várjon a konfliktusok kitárgyalásával addig, amíg megegyezésre tud jutni. A munkahelyén is jobb, ha kicsit visszavonul, és csak a feladataival törődik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében jár. Ma mintha mindent akarna egyszerre, de a döntés pillanatában mindig zavarba jön. Valójában szívesen ötlete, ám a cselekvéshez már nem igazán fűlik a foga, ahhoz ma túlságosan is enervált. Próbálja meg az önben feszülő energiákat egyetlen célra összpontosítani.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A fontos dolgoknak délelőttre időzítse, mert ezekben az órákban még támogatja önt a Bika jegyében álló Hold. Délután már jobb híján lazítson, mert sokkal többet úgy sem tud elérni…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Új dolgokba ma már ne kezdjen, inkább a lemaradásait hozza be. Bánjon óvatosan a rosszkedvű rokonokkal, mert egy ártatlan megjegyzéséből is óriási vita robbanhat ki!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma elérheti a csúcsformáját. Új helyzetekben, talán új munkakörben kell bizonyítania, és ez remekül siekrül. A magánéletben is rengeteg élmény várja, a véletlen olyan embereket sodor az útjába, akiket már évek óta nem látott.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok munka várja, de sok kellemetlenség is. Elsősorban az emberi kapcsolatok terén boldogul nehezen. Úgy gondolja, hogy titokzatos, közben csak kiszámíthatatlan… Most egy kicsit érzékenyebb, mint máskor, és hajlamos arra, hogy a bolhából is elefántot csináljon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön ma igazán elemében van, és még egy izgalmas flörtben is része lehet. Nemcsak a másik nemet szeretné elkápráztatni, hanem a környezetét, a munkatársait is. A tennivalókból kifogyhatatlan, és arra is sok ötlete van, hogyan gyarapítsa jövedelmét. A terve remek, csak legyen energiája megvalósítani!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A délelőtti órák alkalmasak lesznek arra, hogy a bankügyleteit lebonyolítsa, vagy hivatalos ügyek után járjon a hatóságoknál. A délután könnyen unalomba fulladhat – ma valahogy nem lelkesíti semmi… Engedélyezzen magának este valamit, amire vágyik, vagy találkozzon a barátaival!

Halak: II. 19. - III. 20.
Nyugtalanná teszi ez a holdállás, ezért a legjobb, ha aktív tevékenységbe fekteti az energiáit a szorongás, töprengés, morfondírozás helyett! Ha délután még mindig feszültnek érzi magát, menjen el sétálni, vagy futni! Este vegyen egy nyugtató, levendulaolajos fürdőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: